Suomen ensimmäisen kissakahvilan ensimmäistä vuotta juhlistettiin lokakuun viimeisenä iltana. Emil Aaltosen puisto Tampereella muuttui suureksi kissakarnevaalialueeksi, jossa kuultiin ja koettiin muun muassa kissa-aiheista puhetta (kuten ministeri Pia Viitanen ja Katti Matikainen) ja musiikkia (heviä sähkökanteleella soittava Juha Jyrkäs muiden muassa) sekä valoa ja tulta (vaikkapa Cosmos hoopdancers ja Pyrokratia).


Kahvilan puolella olivat vastassa tutut kissat ja makoisat herkut. Kuultiin myös kuulumisia Tampereen Paahtimosta. Ja missäpä muualla saa ikuistettua samaan kuvaan Tampereen ja Helsingin ja Tallinnan kissakahviloitsijat?

 

Purnauskiksen Tiina iloitsi ensimmäisestä kissakahvilavuodesta, sen onnistumisista ja haasteista. Monenmoista uuttakin on luvassa. Näistä saa Tiinan luvalla jo kertoa:

 

Kissakahvilalle on tulossa 3D-kotisivut ja Purnauskis-mobiilisovellus, aivan oma kahvisekoitus (sitä saa jo!) ja esittelytaulut kahvilan kissoista (kyllä seinille saadaan sen verran tilaa, vakuuttaa Tiina), uusia tuotteita paikan päällä ostettavaksi ja ostoksia pääsee tekemään myös verkossa. Niin ja uusia kaloja "kisujen telkkariin".

 

Ja sitten syntymäpäivä- ja karnevaalitteemaisen kuva-aineiston pariin, olkaa hyvä:

 


tervetuloa_kissakahvilan_festareille


kurpitsa_kahvilan_ovella


karnevaalijuliste_kahvilan_ovella


helsingin_tampereen_ja_tallinnan_kissakahviloitsijat


tarjottavia_synttareilla


evo_tuolilla


tarjottavia_kissoille


ikkunalla_lepailee_han


kukat_ja_lumi


viiru_metsan_reunassa


tiina_ja_jaanus_tallinnasta


kissapulloja_monissa_vareissa


posliinikissat_esilla


kurpitsa_poydalla


tuijotus_akvaarioon


sahkokanteleen_kanssa_juha_jyrkas


vanteita_ja_valoja


valoa_ja_vanteita


Kissakahvilan avajaisia vietettiin lokakuun viimeisenä päivänä vuonna 2014. Noihin tunnelmiin pääset palaamaan tätä kautta.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita