Kas, palju õnne Tallinnaan! Lokakuun 14. päivä vietettiin Suomenlahden tuolla puolen sünnipäevää. Kissakahvila Kassikohvik Nurrin 1-vuotisjuhlallisuuksiin osallistui vieraita myös Suomesta, kuten ystävykset Karita Jalava ja Sirpa Susi.


Mutta tarina ei ole suinkaan aivan näin simppeli. Ennen kuin he istahtavat lokakuisena keskiviikkona kahvilan pöydän ääreen, on matkan varrelle osunut monia mutkia, onneksi oikeaan suuntaan vieviä sellaisia.

 

Lyhyt kertaus:

 

Vuosi sitten Karita ja Sirpa osallistuivat Kissakkaan risteilylle, jolla seilattiin juuri avattuun Tallinnan kissakahvilaan. Määränpäässä he tutustuivat oppaaseemme Cimiin, joka kertoi tekevänsä vapaaehtoistyötä Haapsalun löytöeläintalossa. Eikös Sirpan Haapsalun-kylpylälomat saaneet aivan uudenlaisen säväyksen löytökissojen parissa. Ja mitä tekee ystävänsä Karita, joka on aktiivisena kansainvälisen Bobite-ryhmän kanssa erilaisissa hyväntekeväisyysprojekteissa? Saa kissakatraaseensa täydennystä. No, kohta siitä lisää.

 

Mutta nyt tere tulemast Karitan kuvien kautta Tallinnan kissakahvilan syntymäpäiväjuhliin:


Kassikohvik_Nurrin_kyltti


juhlijoita_kissakahvilassa


kissakahvilan_helen_ja_kissa_ylhaalla


sininen_salkku_kahvilassa


salkun_kannessa_on_mietelause


silityksia_sylissa


pehmo_ja_kissa


harmaa_kissa_ikkunalla


kissat_poydalla


kissat_ja_kukat_poydalla


syntymapaivan_luento


piirroksia_ja_kissa


esimerkki_seinan_piirroksista


toinen_esimerkki_seinan_kissapiirroksista


muovitettu_nukkumapaikka_talla_kissalla


nukkumassa_keralla


piilossa_raapimapuussa


tama_kissa_ruokailee_yksin


ruoka-aika


pesulla_ikkunan_aaressa


varikkaat_laatikot


takaapain_kuvattu


hanta_nakyy


tassu_silmilla


kissa_tuijottaa_suoraan_silmiin


Suurin osa Kassikohvik Nurrin kissoista on entisiä kodittomia kissoja Haapsalu loomade varjupaikista. Haapsalun löytöeläintalon väkeä oli kertomassa kuulumisia, samoin kuin kissakahvilan ja Tallinnan omaa kissaväkeä. Kahvilan tiloissa toimii suomenkielinen radioasema, jolla on kissa-aiheinen ohjelma, Kattiradio. Päivän aikana kuultiin myös kattiradiotoimittaja Helena Paavonsalon mietteitä.

Mutta Karita ja Karitan hyväntekeväisyysprojektit. Hän ja Katukatti Bob -fanit eli Bobitet ympäri maailmaa olivat keränneet rahaa Karitan ehdottamaan kohteeseen. Kohde valikoitui näin: Sirpan ollessa viime kesänä Haapsalussa, eräs pieni kissanpentu aivan selvästi ilmoitti haluavansa Suomeen.


pieni_prinssi_haapsalussa


Eivätkä Karitan (kyllä, hänen luonaan tuo kissanpentu nyt asuu)  huutokauppaamat kissakirjat kera Michael Monroen nimikirjoitusten menneet nekään hukkaan. Kissakahvilan syntymäpäiväjuhlat olivat juhlaa myös Haapsalun kodittomille kissoille.


kissanhiekkapinot_haapsalussa

 

Kommentit  
+2 # Helen 21.10.2015 13:25
Kiitos!!! Welcoem back!
Ilmoita ylläpidolle

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita